За нас

От стартирането си през 2003 г. ,от проф. д-р Ю. Узунова, до днес, клубът по Маркетинг към ИУ – Варна е помогнал на не един студент да се ориентира в маркетинговата джунгла.

Членовете на клуба,от различни курсове и специалности, имат възможност не само да усвоят знанията, които придобиват по време на лекции, но и да ги приложат в истинска среда.Тук те могат да упражнят организационните си умения, да се научат как да формулират и дават гласност на идеите си, както и да се запознаят с успели личности от света на бизнеса, с които клубът сътрудничи.
Освен сериозната работа клубът умее и да се забавлява и да съчетава полезното с приятното като резултат от това са многото срещи на членовете извън работната среда.

Клубът не е просто един добре изглеждащ плюс в резюмето, а задължителна стъпка към успеха !

Клуб Маркетинг се стреми да предоставя редовно възможности на студентите да получават актуална информация за тенденциите в маркетинга и за възможностите им за личностно развитие. Ако имате желание да прочетете нещо от света на маркетинга, което все още не присъства в нашия блог, използвайте коментарите или контактната форма, за да ни споделите интересната тема!