Икономически университет – Варна организира национален конкурс за студенти и ученици на тема „Как да направим един исторически парк в България привлекателна туристическа дестинация“ със съдействието на Клуб Маркетинг и Катедра Маркетинг.

Участниците имат възможността да работят по реален казус за един от най-мащабните български проекти в момента – позициониране в съзнанието на туристите на уникален историко-атракционен парк край гр. Варна. Паркът ще пресъздава историята на българските земи от 7000 г. пр.Хр. до падането ни под турско робство през 1396 г. на терен от 130 дка.

Участниците могат да работят в екипи от максимум трима или индивидуално по зададения казус, като представят писмено своята разработка на адрес: clubmarketing@ue-varna.bg от 01.04.2016 г. до 11.05.2016г.

Необходимо е всички участници, както и учителите, които имат желание да присъстват, да се регистрират предварително чрез попълването на задължителна регистрационна форма:
Повече информация за регламента може да прочетете тук.
На 16.05.2016г. в зала 446 в Икономически университет – Варна участниците ще представят своите разработки пред жури от представители на бизнеса и част от академичния състав на  Икономически университет – Варна.

Всички участници в конкурса ще получат сертификати.

Очакват ви редица забавления, нови приятели, награди и добро настроение! Включете се!

За повече информация:
ас.Виктория Станчева
тел:0882164723

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *